Ane's PC paginaNaar de PC projecten:

1 Mijn vaste PC

2 Mijn eerste echt volledig gemodde PC, de Laptopper.

3 De Dwarsgetuigde PlexiServer

4 Mijn Media Ding

5 Jukeboxradiopc

6 de BareCool

7 de SerVic

Ik doe af en toe aan Keesmot: Soms vind ik een standaard kast met toeters en bellen en lampjes wel aardig, maar nix speciaals, ik hou van aparte mods.
* 2 - Daarom heb ik in 2003 mijn 1e project gestart om een case zelf te verbouwen. En met een gereedschapkoffertje kun je je eigen Laptopper maken! (zie 2.).
* 3 - Ik heb 'm voorjaar 2005 verpatst, en heb in 2005 toen een Dwarsgetuigde PlexiServer gebouwd. Een dwarsgetuigde kast waarin een Athlon 64 3000 systeem, die als een luxe fileserver moet optreden.
* 6 - Die is in 2008 weer vervangen, daar staat nu de BareCool (een Partypooper ...)
* 1 - Vind je dat te veel van het goede, kijk dan hoe mijn vaste PC in 2007er uit zag.
* 4 -  In de woonkamer had ik in 2005/6 een MediaCenter geplaatst van o.a. oude onderdelen; dit project is ook al weer verdwenen. Ik bediende hem/haar/het vanaf mijn PC via het netwerk met Radmin!
* 5 - In de winter van 2006-2007 was ik bezig met mijn nieuwe project: een Jukeboxradiopc. Ik kreeg een Mini-itx moederbordje, en bedacht me dat dat in een mini-jeukboks wel leuk zou zijn. Dat is een nep jukeboxje van mini-afmetingen, met een radio en/of cd en/of cassette er in. Kocht zo'n ding op Marktplaats, bleek dat die man de maten te ruim had opgegeven. Nou dat was dus echt prutsen, 't ken net ....
* 7 - Ach, als je toch kunt prutsen, dan kun je in 2012 ook een Gameservertje in een koffieblik prakken voor Victor, de SerVic. Ook weer vnl. uit gekregen onderdelen..

 

 

 
      

Hobby, ontspanning?

 

He Swimsutman! Zwemkleding op maat.

Bowlen

Favoriete muziek

Favoriete ontspanning: zwemmen

Favoriete hobbyDeze site is gesponsord door

Duijff en Hunneman; www.finplan.nl

Voortaan zoeken zonder
uw privacy prijs te
geven?

Versie 22-03-12